shadow

Amsterdam Wiechmann Hotel

Het Amsterdam Wiechmann Hotel staat gunstig te boek bij de beste en meest gebruikte reisgidsen in de wereld zoals Rick Steve's, Fodor's Choice, Time Out Amsterdam, Frommer's en Lonely Planet. We staan ook hoog genoteerd bij Hoteliers.com, Booking.com, EasyToBook en Tripadvisor.

Meer dan 70 jaar en drie generaties ervaring in het runnen van een van de eerste, middel-grootte, hotels aan de gracht in het centrum van Amsterdam heeft ons familie hotel een door weinig anderen vergelijkbare naam gegeven in de toerist- en reisbranche.

Faciliteiten

Onze gratis draadloos netwerk is in het gehele hotel beschikbaar voor uw computer, tablet en smartphone. De toegangscode kunt u bij de balie opvragen. Neemt u contact met ons op wanneer u geen verbinding kunt maken. In onze comfortabele lounge vindt u een kleine bar waar we koffie, thee en warme chololade gratis serveren en non-alcoholische dranken schenken. Hier vindt u ook een tafel met ruil-boeken en een televisie.

Een aangename plek om tot rust te komen, even iets drinken, lezen, contact met uw vrienden te maken of eenvoudigweg plannen maken voor uw bezoek aan het mooie Amsterdam. Het is Amsterdam, dus het kan regenen. Wij hebben bruikleen paraplu's voor u beschikbaar bij de voordeur.

Het is ook mogelijk om direct met of zonder credit card uw reservering hier on-line te betalen. Maakt u een non-refundable reservering, dan ontvangt u een korting van 10%. 

U bent bekend met de steile trappen in Amsterdam? Die van ons zijn geen uitzondering. U kunt mijn balie medewerkers vragen voor assistentie. Wanneer trappen op zich een probleem zijn vraagt u dan voor een kamer op een lagere verdieping, wij doen ons best u terwille te zijn. Helaas hebben wij geen kamers op de begane grond.

Toeristen informatie en gratis e-mail en computer toegang zijn, op verzoek, beschikbaar bij de balie. Printerservice is mogelijk wanneer u datgene wat u geprint wilt hebben per e-mail kunt sturen zoals e-tickets voor uw reis of voor musea bijvoorbeeld. Natuurlijk kunnen wij u helpen met alle noodzakelijke reserveringen.

Ontbijt

In onze ontbijtzaal kunt u  genieten van uw gratis ontbijt met een prachtige uitzicht. Wij hebben een buffet ontbijt met brood, vleeswaren, kaas, ontbijtgranen, vruchtensap, koffie en thee. Het ontbijt is beschikbaar van 07:00 tot 10:00 door de week, op zaterdag en zondag tot 11:00.

Reserveer nu via ons boekingsmodule bovenaan de pagina. Voor informatie kunt u mij bellen op +31-20-6263321.

Welkom in het Amsterdam Wiechmann Hotel, ik weet dat u van uw verblijf zult genieten.

Jan Boddy, manager.

 

hoteliers.com
Preferred hotels in
Amsterdam
redbeans free wifi

Vul de code

Home Again

in het lege vlak achter " code "  en u ontvangt

 10%

korting!

 

Korting on-line? Klik hier!