Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Samovar
Samovar
Koffie en thee
Koffie en thee

Over Amsterdam Wiechmann Hotel

 

Ons verhaal

 

Het Amsterdam Wiechmann Hotel in  Amsterdam Centrum ademt historie. Elke ruimte van het hotel brengt zo zijn eigen stukje geschiedenis met zich mee. Van oude kolenopslag tot atelier, op deze plek is altijd veel bedrijvigheid geweest. Sinds de oprichting van het hotel in de jaren ’40 in Amsterdam Centrum, is dit bruisende hotel niet meer van deze plek weg te denken. Nog steeds wordt het hotel gerund door de familie Heinrich, inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Jarenlange ervaring in gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke overnachting in Amsterdam.

Slapen en ontbijten doet u in stijl. Op het, zo schijnt, mooiste hoekje van de stad aan de Looiersgracht. Omringd door de grachten van Amsterdam is het lekker wakker worden. Kunstobjecten die in de loop van de jaren door de familie verzameld zijn sieren de hallen van het Amsterdam Wiechmann Hotel en dragen bij aan de intieme sfeer. Het hotel is in de loop van de jaren met veel liefde ingericht en gerund. Hartelijkheid en warmte maken dit hotel uniek.

De tramlijnen van Amsterdam brengen u overal waar u moet zijn. Maar vanaf de Prinsengracht, de locatie van het Amsterdam Wiechmann Hotel, is wandelen de perfecte manier om de omgeving te ontdekken. Duik in het verleden en heden van de stad en bezoek dichtbij gelegen plekken als ‘het paleis op de dam,’ ga winkelen in ‘de negen straatjes,’ bezoek ‘Het Rijksmuseum,’ of slenter langs de grachtenpanden en door het ‘Red Light District.’ In Amsterdam centrum, maar ook ver daarbuiten, wijzen wij graag op de beste restaurants en bars.

Vragen over de stad? Het personeel van het Amsterdam Wiechmann Hotel helpt u graag verder. Voor extra reisinformatie en voordelige taxiritten naar Schiphol, kunt u informatie opvragen aan de balie. Om de hoek van het hotel vindt u een openbare parkeergarage zodat u gerust kunt parkeren in Amsterdam Centrum.

Wij wensen u een fijn verblijf in het Amsterdam Wiechmann Hotel!